De Toekomst in met Flexibele OLED Displays

27-02-18 -

OLED, oftewel Organic Light Emitting Diode, is dé display techniek van dit moment en maakt prachtige heldere en efficiënte display schermen mogelijk.


Touchscreen Technologie: 7 Bewezen Voordelen

16-01-18 -

Door slechts één aanraking beland u in een wereld vol mogelijkheden en informatie. Steeds meer apparaten maken namelijk gebruik van een touchscreen technologie. Touchscreens zijn de toekomst, daarom hebben wij 7 voordelen voor u op een rij gezet.


NIEUW: 2.0 Megapixel OEM Camera met Microfoon

15-11-17 -

Een 2.0 megapixel OEM camera met geïntegreerde microfoonfunctie? Ontdek dit product en bekijk de uitgebreide versie van onze 2.0 megapixel camera module.


Internet of Things Trends voor 2018

25-10-17 -

Het Internet of Things heeft de afgelopen jaren een immense groei doorgemaakt. Maar welke trends zien we voor IoT in 2018? Lees verder!


Projected Capacitive Touch [4 Foto Voorbeelden]

10-10-17 -

Projected capacitive touch of PCAP… het klinkt niet onbekend, maar wat is dat eigenlijk? Wij hebben 4 sprekende voorbeelden voor u op een rij gezet. Ze komen u vast bekend voor.


Inspirerende Internet of Things Voorbeelden

05-10-17 -

Een smart speaker. FitBit. Zelfs een koffiezetapparaat. Zo op het eerste oog compleet willekeurige devices. Maar niets is minder waar. Alle drie zijn het voorbeelden van Internet of Things (IoT) applicaties. Waarom?


Welke Soorten Displays zijn er?

05-10-17 -

Displays, we kunnen er niet meer omheen. Steeds meer dagelijkse producten worden uitgerust met elektronische displays waarop iets wordt afgebeeld. Niet ieder display is hetzelfde. Maar wat is het verschil? En welke soorten displays zijn er eigenlijk?


7 Overwegingen bij het Kiezen van een Panel PC

26-09-17 -

Panel PC's zijn een combinatie van een traditionele desktop computer en handige touch functie. Maar welke opties voor panel PC's zijn er? Overweeg deze 7 dingen.


SKY op Groene Tour

25-09-17 -

Een kantoor op het meest milieubewuste bedrijventerrein van Nederland en nu een heerlijke 'groene' lunch. Gezonde medewerkers in een gezonde omgeving zijn voor SKY-Technology erg belangrijk.


Antibacteriële Touchscreen Folie in Openbare Gelegenheden

12-06-17 -

Worden uw touchscreens in openbare gelegenheden gebruikt? Denk dan aan de gezondheid van de gebruikers. Bescherm de gebruikers door de touchscreens te voorzien van antibacteriële touchscreen folie.


DEEL DEZE PAGINA