Touchscreen Technologie: 7 Bewezen Voordelen

16-01-18 -

Door slechts één aanraking beland u in een wereld vol mogelijkheden en informatie. Steeds meer apparaten maken namelijk gebruik van een touchscreen technologie. Touchscreens zijn de toekomst, daarom hebben wij 7 voordelen voor u op een rij gezet.


Projected Capacitive Touch [4 Foto Voorbeelden]

10-10-17 -

Projected capacitive touch of PCAP… het klinkt niet onbekend, maar wat is dat eigenlijk? Wij hebben 4 sprekende voorbeelden voor u op een rij gezet. Ze komen u vast bekend voor.


Antibacteriële Touchscreen Folie in Openbare Gelegenheden

12-06-17 -

Worden uw touchscreens in openbare gelegenheden gebruikt? Denk dan aan de gezondheid van de gebruikers. Bescherm de gebruikers door de touchscreens te voorzien van antibacteriële touchscreen folie.


Het Verschil tussen Resistive Touch en Capacitive Touch

12-06-17 -

Ontwikkelt u een touchscreen oplossing? Het kiezen van de juiste touch technologie is niet makkelijk. Vergelijk resistive en capacative touch technologieën met elkaar en ontdek wat voor u werkt.


De Geschiedenis van Touchscreen Technologie

17-08-17 -

Hoe is het eerste touchscreen ontstaan en wanneer is het eigenlijk uitgevonden? Touchscreens beheersen ons leven. U komt ze overal tegen, maar weet u wie het eigenlijk heeft uitgevonden


Multi Touch Technologieën – Hoe Werken ze?

17-08-17 -

Hoe werkt multi touch? De meeste moderne consumenten touchscreens zijn voorzien van een multi touch technologie. Maar welke voordelen bieden multi touch technologieën ten opzichte van single touch? En hoe werkt dat dan?


4 Leuke Touchscreen Feiten

21-08-17 -

Touchscreens komen voor in alle vormen, maten en technologieën. Ze zijn niet langer een futuristische technologie, maar de realiteit.


Hoe Werken Touchscreens? + Gratis Vergelijkingstabel

23-08-17 -

Touchscreens worden steeds normaler. Maar welke technologieën zorgen er eigenlijk voor dat ze werken? En hoe beslist u welk type display het best bij uw applicatie past?


DEEL DEZE PAGINA