Het type display behuizing is een belangrijk onderdeel van de perfecte display oplossing.
Gaat het display gebruikt worden in een complete oplossing of juist op zichzelf staand? In welk type omgeving gaat het display geplaatst worden? Welk materiaal is hiervoor het meest geschikt? Is een standaard behuizing voldoende of is een maatwerk behuizing de betere optie?
Onze product specialisten kunnen u alles over display behuizingen vertellen en u assisteren bij het gehele keuze traject.

 


 

 

Standaard Display Behuizingen

Drie varianten

 

Er zijn drie standaard display behuizingen om uit te kiezen. Allen vragen zij om een andere manier van bevestigen wat hen geschikt maakt voor verschillende industriële applicaties. 

 

 

 

 

Open Frame Display Behuizing

Displays met een open frame behuizing worden vanaf de achterkant gemonteerd. Brackets in de behuizing maken het installeren van het display makkelijk en snel. Het industriële ontwerp van een open frame display behuizing maakt hem perfect voor gebruik in kiosken en applicaties die een gladde 'flush' voorkant vragen.

 

 

Chassis Display Behuizing

Een chassis behuizing is een behuizing met een roestvrij stalen omranding. Deze kwaliteit maakt dit type behuizing ideaal voor gebruik in ruwe omgevingen. Een display met chassis behuizing monteert aan de voorkant van de oplossing en gebruikt vaak een VESA mount voor installatie.

 

 

Panel Mount Display Behuizing

Een panel mount behuizing wordt vaak gebruikt voor displays die in een ruwe opening moeten vallen. Een panel mount display wordt vanaf de voorkant in de opening geplaatst.

Maatwerk Display Behuizingen

Speciaal voor uw applicatie

 

Wanneer een standaard open frame, chassis of panel mount behuizing niet voldoende is, kan een maatwerk display behuizing de uitkomst bieden.
Bent u op zoek naar een maatwerk behuizingsoplossing voor uw display applicatie? Onze product specialisten assisteren en begeleiden u graag bij het ontwikkelen van een perfecte maatwerk behuizing.

U kunt er ook voor kiezen alleen het display bij ons aan te schaffen en zelf een behuizing te ontwikkelen. In dat geval helpen wij u graag bij het integreren van alle componenten tot één complete display oplossing.

Wij leveren hoge kwaliteit display oplossingen en maatwerk display behuizingen voor uw specifieke applicatie. 

 

 


  

 

SUPPORT & REPARATIE

Interne Support en Reparatie Service

 

Wanneer u een product of oplossing van SKY-Technology aanschaft, beschikt u ook over de voordelen van een interne support en reparatie dienst. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met externe service bedrijven. The International Service and Support Group (ISSG) verzorgt alle support en reparaties van SKY-Technology en bevindt zich in hetzelfde kantoor.

Ontdek deze Service +

 


 

 

VRIJBLIJVEND VRAGEN OF ADVIES?

Overleg met een product specialist

Martijn Bustraan

Product Specialist

martijn@sky-technology.eu   |   0251 7002 82

DEEL DEZE PAGINA