Operating Systems

Wij ondersteunen twee operating systemen: Android and Microsoft.

Wij zijn langdurig officieel Microsoft Windows Embedded Partner. Dit betekent dat wij volledig gekwalificeerd zijn om Microsoft software en applicaties te ondersteunen. Ook kunnen wij voor u uw Windows Embedded 7 operating systeem installeren. 

Het opkomende Android OS wordt steeds vaker gebruikt op verschillende type apparaten. Zo ondervinden media spelers grote voordelen van het Android operating systeem. Door gebruik te maken van een Android board hoeft geen gehele PC geïnstalleerd te worden. U hoeft slechts de content op te slaan op het Android board om vervolgens af te spelen. Wanneer het standaard Android OS niet voldoende is, kunnen wij dit voor uw aanpassen en u voorzien van maatwerk drivers.

 

 

App Ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van app is Android de meer flexibele keuze. Een Android app hoeft namelijk niet te worden goedgekeurd voor installatie en gebruik. Apps die geinstalleerd worden op een Microsoft of Apple product moeten wel vooraf gekeurd worden.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van software en app ontwikkeling voor uw applicatie.

 

Lees meer over maatwerk operating systemen en apps +

 

Officiële Windows Embedded Partner


SKY-Technology is een officiële Windows Embedded Partner. Bezoek de officiële Windows Embedded website voor meer informatie over Windows Embedded.

 

Bezoek de Windows Embedded Website +

 


 

 

 

Programmeer Service 

Om werk uit uw handen te nemen hebben wij een programmeer service in het leven geroepen. Wij installeren en programmeren de gewenste OS systemen voor u. Dit scheelt veel werk en tijd. 

Veelgebruikte operating systemen zijn bijvoorbeeld Windows 7, Windows 10 en Windows Embedded. Veel klanten vragen daarnaast of wij hun eigen software op de oplossingen kunnen installeren. Ook dat is geen probleem.

Uw voordeel: 

  • Programmering door ons, betekent gemak voor u
  • Het scheelt u veel tijd
  • Oplossingen zijn direct inzetbaar na ontvangst door u

Neem voor meer informatie over onze programmeer service contact met ons op.

Interne Support en Reparatie Service

Wanneer u een product of oplossing van SKY-Technology aanschaft, beschikt u ook over de voordelen van een interne support en reparatie dienst. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met externe service bedrijven. The International Service and Support Group (ISSG) verzorgt alle support en reparaties van SKY-Technology en bevindt zich in hetzelfde kantoor.

Ontdek deze Service +

 


 

 

VRIJBLIJVEND VRAGEN OF ADVIES?

Overleg met een product specialist

Martijn Bustraan

Product Specialist

martijn@sky-technology.eu   |   0251 7002 82

DEEL DEZE PAGINA