Hi-Bond VST Foamed Acrylic Tapes

High Performance Tapes en Adhesive Producten

 
Hi-Bond Tapes Ltd. is opgericht in mei 2000 als een samenwerking met Insandigichem uit Korea. Het bedrijf is een fabrikant gespecialiseerd in acryl foam tapes die gelijkwaardig zijn aan de VHB™ tapes van 3M™. Hi-Bond levert momenteel haar producten aan klanten uit 40 landen van 4 continenten. 
Lees verder om te ontdekken hoe de VST (very strong) tapes van Hi-Bond voordeel voor uw producten kunnen bieden.


 
Specificaties en Opties

 

Diktes

Deze tapes zijn verkrijgbaar in diktes tussen 0.25 mm (10mil) en 3 mm (120 mil). Tolerantie van de dikte van het schuim is +/- 50 micron.

Kleuren

VST acryl schuim tape is verkrijgbaar in wit, grijs of doorzichtig. De witte en grijze varianten hebben glazen microbolletjes als vulmiddel. Dit maakt het schuim uitzonderlijk sterk. Het doorzichtige tape bevat geen microbolletjes. 

Dichtheid

De dichtheid van de witte en grijze tapes is ongeveer 800 kg/m3 (1348 lb/yd3). De doorzichtige varianten hebben een dichtheid van ongeveer 100 kg/m3 (1686 lb/yd3).

Voering

Standaard voering zijn 135 micron rood polyethyleen en 120 grams wit PE-gecoat papier.

 

 

 


 

Maatwerk Vormen en Breedtes

Op basis van uw specificaties kunnen de VST tapes geleverd worden met of zonder schuim en in verschillende maatwerk vormen en breedtes. Vraagt uw product om een zeer smalle tape? Of juist een hele brede? Wij zorgen voor de juiste maat tape.


Maatwerk Vormen

Hi-Bond tapes kunnen in specifieke vormen worden gesneden. Precieze en complexe uitsneden en pakkingen kunnen worden gemaakt op basis van alle VST tapes. Wanneer u kiest voor een specifieke uitsnede, dan worden deze gemaakt met een ruimte van minimaal 3 mm om elke uitsnede heen. Dit betekent dat de gevormde tapes ontdaan moeten worden van de tussenliggende tape.

Vertel ons over de tape specificaties waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende tapes en maatwerk opties.  


 


 

 

Over VST Schuim Acryl Tapes

 

De acryl tapes met schuim zijn samengesteld uit monomeren en acryl-copolymeren en een zelfklevend visco-elastisch schuim. Dit schuim heeft een hoge dichtheid en is uitgehard met U.V. licht. In het productieproces worden geen oplosmiddelen gebruikt.  

Het schuim wordt bekleed met een speciale coating. Deze coating wordt vervolgens aangebracht op een hoogwaardige polyester voering. De kloof tussen de onderste en bovenste bekleding bepaalt de dikte van het schuim.

 


 

 

Waarom Deze Tapes?

  • Lijm stroomt gemakkelijk voor zeer sterke verbindingen
  • Elastisch voor een zeer goede interne sterkte
  • Zacht en flexibel
  • Rondingen en hoeken zijn geen probleem

 
De VST tapes van Hi-Bond plakken aan diverse oppervlakken

De viscoelastische kwaliteiten van VST zorgt ervoor dat de lijm gemakkelijk in de microscopische oppervlakken van materialen vloeit. De lijmlaag is zeer sterk wanneer de lijm goed verdeeld wordt. Hierdoor ontstaat maximaal plak contact tussen de tape en het oppervlak.

Het schuren van de te beplakken oppervlakken versterken de verbinding. Schuren zorgt voor een ruwer oppervlak waar de lijm gemakkelijker aan vast kan kleven.

Het foam is zeer elastisch en sterk, waardoor zowel statische als dynamische ladingen goed ondersteunt worden. Het tape is zacht en flexibel en makkelijk aan te passen. Hierdoor is de tape ook makkelijk in bochten en rondingen te plakken.

 


 

 

VRIJBLIJVEND VRAGEN OF ADVIES?

Overleg met een product specialist

Martijn Bustraan

Product Specialist

martijn@sky-technology.eu   |   0251 7002 82

DEEL DEZE PAGINA