Maatwerk Industriële Behuizingen

Industriële behuizingen voor de IT markt

Veel van onze klanten halen voordeel uit het op maat ontwerpen van een behuizing voor hun applicatie. Een maatwerk product garandeert dat het product perfect past, in tegenstelling tot veel standaard oplossingen.  Vandaag de dag is een maatwerk oplossing ook niet per sé duurder. Hierdoor zijn er veel verschillende mogelijkheden voor klanten met verschillende budgetten.

 

SKY-Technology heeft de afgelopen jaren een waardevol netwerk van partners opgebouwd, die ons helpen perfect passende oplossingen te bieden aan onze klanten. Via onze industriële behuizingen fabricerende partner ontwikkelen en produceren wij speciale behuizingen voor de IT markt.

 


 

 

Opties voor Standaard BehuizingenOnze voornaamste focus is het ontwerpen en fabriceren van maatwerk behuizingen. Met deze maatwerk oplossingen kunnen wij onze klanten helpen een perfecte oplossing te realiseren. Een standaard oplossing is namelijk niet altijd voldoende. 

Naast maatwerk oplossingen kunnen wij ook een aantal standaard industriële behuizingen leveren voor de volgende producten: 

  • Full ATX
  • Micro ATX
  • Mini ITX
  • Pico ITX
  • Nano ITX
  • Raspberry Pi
  • BeagleBone


Onze fabriek heeft ten alle tijden een ruime hoeveelheid onderdelen op voorraad die nodig zijn voor productie. Hierdoor kunnen wij veel voorkomende en standaard orders (1 tot 20 stuks), binnen 10 dagen na het ontvangen van de opdracht, uitvoeren.Bent u op zoek naar een standaard industriële behuizing voor uw applicatie? Neem contact met ons op!

 

 

 

 

 


 

 

Maatwerk Proces

 

Het maken van een maatwerk industriële behuizing is een proces. Om er voor te zorgen dat uw maatwerk eindproduct volledig voldoet aan uw wensen en eisen, gaan wij via een aantal stappen te werk.


Stap 1. Ontvangen van een aanvraag

Wanneer u voor uw applicatie geen goed passende behuizing kunt vinden, gaat u wellicht kijken naar de mogelijkheden tot maatwerk. Dat is het moment waarop u uw aanvraag bij ons kunt neerleggen. Samen spreken wij uw wensen, eisen en specificaties door om voor u de perfecte behuizing te creëren. 


Stap 2. Ontwerpen van een prototype

Op basis van de specificaties die we besproken hebben, zullen wij een prototype van het product ontwerpen. Het prototype wordt gemaakt om het ontwerp van de behuizing uit te proberen. Het kan zijn dat we meerdere prototypes moeten maken voordat we uitkomen bij het uiteindelijk sample product. Onze focus is om een perfect passende behuizing voor u te ontwikkelen, prototypes helpen dit te realiseren. 


Stap 3. Produceren van een sample

Wanneer het ontwerp van het prototype akkoord is, zullen wij een sample laten produceren. Dit sample kan vervolgens gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals testen en passen, om ervoor te zorgen dat het product perfect is.


Stap 4. Evalueren van het sample

Gedurende de testfase komt u er wellicht achter dat er veranderingen gemaakt moeten worden aan het sample. Dat is waar de testfase voor is! Wij gebruiken uw testresultaten om een re-design van het sample te maken als dit nodig blijkt te zijn. Als uw tests aantonen dat het sample perfect is, zullen wij de massaproductie opstarten en uw maatwerk behuizing produceren.

 


Wilt u ook een maatwerk industriële behuizing ontwikkelen?

 

Stuur ons uw aanvraag

 

 

  


 

 

De Fabriek

 

Onze producerende partner bevindt zich in Tsjechië en is opgericht in 1999. Deze fabrikant is marktleider op het gebied van maatwerk behuizingsoplossingen voor de IT industrie. Zij ontwikkelen en produceren ook hun eigen IT producten.

 

 

 

 

Neem Contact OpVRAGEN?

E-mail of bel ons en laat een van onze technische specialisten al uw vragen beantwoorden.

info@sky-technology.eu


BEL MIJ TERUG

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent en wanneer wij u kunnen terug bellen.


Bel mij terug


VRAAG EEN OFFERTE AAN

Krijg een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Ontvang een vrijblijvende offerte.

Vraag offerte aan
DEEL DEZE PAGINA