OEM camera modules worden vandaag de dag steeds vaker gebruikt en ook in steeds meer verschillende applicaties en markten. Naast dat OEM camera's te vinden zijn in mobiele telefoons en laptops, zien we ook steeds meer integratie in producten in de automotive, entertainment en medische industrie.

Wij realiseren ons dat geen enkel project hetzelfde is en dat aanpassingen aan componenten nodig kan zijn om de camera perfect te laten passen in uw applicatie. Om deze reden bieden wij verschillende maatwerk opties aan voor onze OEM camera modules. 

OEM Camera Opties

Kabels

Een standaard kabel past soms niet op uw applicatie. Wij kunnen een speciale maatwerk OEM camera kabel leveren volgens uw wensen en eisen.

Lenzen

Wanneer een standaard lens niet de juiste focus afstand biedt, kunnen wij dit voor u aanpassen aan uw specificaties. Ook kunnen wij speciale lenzen leveren voor special effects. Denk hierbij aan een fish eye lens om een compleet ander beeld uit de OEM camera te krijgen.

Resolutie

Onze OEM camera modules ondersteunen resoluties van 1.3 tot 5.0M.

Vorm Factor

Onze OEM camera modules kunnen worden geleverd op basis van verschillende vorm factoren zoals 60.0 x 8.0, 35.0 x 12.0 and 38.0 x 6.9 mm.

 

 


  

 

SUPPORT & REPARATIE

Interne Support en Reparatie Service

 

Wanneer u een product of oplossing van SKY-Technology aanschaft, beschikt u ook over de voordelen van een interne support en reparatie dienst. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met externe service bedrijven. The International Service and Support Group (ISSG) verzorgt alle support en reparaties van SKY-Technology en bevindt zich in hetzelfde kantoor.

Ontdek deze Service +

 


 

 

VRIJBLIJVEND VRAGEN OF ADVIES?

Overleg met een product specialist

Martijn Bustraan

Product Specialist

martijn@sky-technology.eu   |   0251 7002 82

DEEL DEZE PAGINA