Onze Missie & Visie


SKY-Technology is opgericht in 2007 als resultaat van een simpele observatie. Er was vraag naar een ervaren technische partner die Europese klanten met fabrikanten uit het verre oosten kon verbinden. 

Daarnaast zagen wij dat standaard display, touch screen en embedded computing producten vaak niet voldoende zijn voor onze klanten. Een standaard product met kleine aanpassingen of zelfs een geheel maatwerk product is veelal beter passend bij de applicatie, omgeving, gebruikers en het budget van onze klanten.

Op basis van meer dan 70 jaar gecombineerde ervaring en kennis assisteren en adviseren wij onze klanten van het eerste gesprek tot de after sales support fase. Samen realiseren wij de meest optimale oplossingen!

Bedrijven komen bij ons terecht wanneer zij op zoek zijn naar een technische partner voor hun project. In overleg definiëren en creëren wij de meest ideale display, touch screen of embedded computing oplossing. Wij stellen veel vragen om er zo achter te komen wat belangrijk is voor het project. Op deze manier komen technische aspecten boven water waar in eerste instantie misschien niet aan gedacht was.

 

 


 

Onze Mensen & Cultuur

Onze medewerkers maken ons bedrijf. De samenwerkingen binnen ons team gaan jaren terug. Deze langdurige relaties en onze kennis en ervaring zijn onze kracht. Wij geloven in een persoonlijke, transparante en eerlijke benadering, binnen ons team en richting onze klanten. Centraal binnen ons bedrijf staat een visie van samenwerkingen met onze klanten en partners om de meest ideale oplossingen te creëren. Wij geloven niet in snelle verkopen en vergeten onze klanten niet na de product installatie.

Persoonlijk, Transparant en Eerlijk
 

 

 

 

DEEL DEZE PAGINA