User Interface voor #1 Locker-systemen

7 inch display voor gebruiksgemak 


SKY-Technology kent een nauwe samenwerking met ontwikkel- en productiebedrijven. Zo ook voor deze klant. Met een team van 600 engineers functioneert de klant al jarenlang als R&D afdeling voor hightech bedrijven. Voor dit project diende SKY als leverancier van displays voor moderne locker-systemen, ontwikkeld door een eindklant.

 

 

Applicatie

De eindklant is maker van dynamische locker-systemen voor verschillende organisaties wereldwijd. Het bedrijf leverde de meest high-end lockers aan ziekenhuizen, smart buildings, scholen, kantoren en lockerrooms. 

De bediening van de kluisjes kan op verschillende manieren. Eén van de mogelijkheden is bediening via een centraal display. Zo kan een kluis dus zonder sleutel geopend worden. De gebruiker van de kluis is daarmee in controle.

 

 

 

 

 

Uitdagingen

Een belangrijke voorwaarde waar rekening mee gehouden moest worden, was dat de oplossing cost effective moest zijn. Het display moest prijs-technisch in verhouding staan met het complete locker-systeem. De lockers en het display moesten dus één oplossing worden.

Daarnaast was het uiteraard erg belangrijk dat het display naadloos in de locker units zou passen. Het moest echt onderdeel worden van de complete kluisoplossing. Daarom moest bij de keuze voor een display rekening worden gehouden met de behuizing waarin het display terecht zou komen.

Als laatst de omgeving van de lockers. Kluizen staan over het algemeen in ruimtes die door grote groepen mensen gebruikt worden. Een redelijk openbare ruimte dus. Om deze reden is bij bepaalde keuzes rekening gehouden met de omgeving waarin het display gebruikt zou gaan worden. Het display moest namelijk wel beschermt worden tegen veelvuldig gebruik.  

 


 

 

Product oplossing

Het display wat uiteindelijk geselecteerd is voor de locker-systemen is een 7 inch display. Het standaard TFT display heeft een resolutie van 800 x 480 pixels en een helderheid van 500 cd/m2

Daarnaast wordt het display beschermt door een compleet custom cover lens van 2 mm dik. De cover lens is gemaakt van zogenaamd gorilla glass, zeer sterk glas.

De bediening van het display gebeurt via een PCAP touch screen. Het display is een volledig custom product geworden. Het klant specifieke display past perfect in de behuizing en heeft een touch screen, touch controller en aansluiting die aangepast zijn aan de specificaties van de klant.

 

 

DEEL DEZE PAGINA