Heeft u het antwoord op uw vragen nog niet kunnen vinden op de website? U mag altijd contact met ons opnemen als u graag wat meer uitleg heeft over een bepaald onderwerp. Antwoorden op veelgestelde vragen treft u verder op deze pagina aan. 

 

 

 

ALGEMEEN

Antwoorden op algemene vragen vind u hier

 

Op welke dagen en tijden kan ik SKY-Technology bereiken?

Ons kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.


Hoe kan ik contact opnemen met SKY-Technology?

U kunt contact met ons opnemen door te bellen met ons kantoor op +31 (0)251 7002 82 of door een e-mail te sturen naar info@sky-technology.eu. Bent u op zoek naar meer informatie over een van onze producten of oplossingen? Vul dan dit formulier in. Gaat uw voorkeur uit naar een bel afspraak? Vraag dan hier uw belafspraak aan. Of vraag een maatwerk offerte aan, uiteraard geheel vrijblijvend.


Ik zou graag updates van SKY-Technology ontvangen. Kan ik mij inschrijven op jullie nieuwsbrief?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan online gedaan worden via dit formulier.

 


 

 

ORDERING & DELIVERY

Antwoorden op vragen over het bestel- en lever proces vind u hier

 

Wanneer worden mijn producten geleverd?

Levertijden verschillen per product en per bestelling. Wij proberen uw producten altijd te leveren op het moment dat u ze nodig heeft. Over het algemeen combineren wij zendingen om kosten te besparen. Dit betekent wel dat de exacte leverdatum onzeker kan blijven tot het moment van verzending. Wij houden onze klanten op de hoogte van de verwachte levertijd zodra wij over deze informatie beschikken.


Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten verschillen per bestelling en zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling en de producten. Vaak worden bestelling binnen de Benelux franco huis geleverd (geen kosten voor de klant). Wij calculeren de verzendkosten voor onze klanten op basis van de bestelling en de afleverlocatie. Uw exacte verzendkosten kunt u terugvinden op de offerte.


Kan ik mijn bestellingen volgen?

Nee, u kunt uw bestelling niet volgen, maar wij houden u op de hoogte van de verwachte leverdatum en -tijd. 


Kunt u mijn bestelling leveren in kleine deelleveringen?

Ja, wij kunnen uw bestelling afleveren in kleinere deelleveringen. Dit heeft echter wel invloed op de verzendkosten aangezien de deelleveringen kleiner zijn. Laat ons weten hoe u uw bestelling graag wilt ontvangen, dan zullen wij u de mogelijkheden voorleggen.


Welke vervoerder gebruikt u voor verzending?

Wij gebruiken DPD en UPS voor onze verzendingen.

 


 

 

PRODUCTEN & OPLOSSINGEN

Hier treft u antwoorden op vragen over onze producten en oplossingen

 

Levert SKY-Technology standaard producten?

Ja, wij leveren een groot assortiment standaard display, touch screen en embedded computing producten. Ook leveren wij standaard componenten als behuizingen, OEM cameras en kabels. Toch zien wij vaak dat klanten kiezen voor kleine aanpassingen van een standaard product om het product perfect passend te maken voor hun applicatie. Dit is voor ons geen probleem. Wij helpen u graag!


Kunt een standaard product aanpakken of volledig customizen?

Ja, wij kunnen zeker een product aanpassen of customizen. Een standaard product aanpassen betekent ook niet meteen dat de oplossing duurder wordt. Wij kunnen ook aanpassen en customizen bij kleinere aantallen. Laat ons weten waar u naar op zoek bent zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden.


Ik ben op zoek naar een oplossing voor mijn project/applicatie, maar weet niet goed wat. Kunt u mij adviseren? 

Wij begrijpen dat elk project en elke applicatie anders is. Daarom adviseren wij onze klanten graag over de voor hun ideale oplossing. Wij bieden hen altijd meerdere opties aan. Wij kunnen u adviseren over de verschillende productopties en specificaties en een vrijblijvende offerte voor u maken.


Maakt u ook maatwerk behuizingen?

Ja, wij maken ook maatwerk behuizingen. Vertel ons over uw applicatie zodat wij een perfect passende behuizing voor u kunnen maken.


Waar worden uw producten/oplossingen gefabriceerd?

Onze producten en oplossingen worden gefabriceerd bij hoogwaardige fabrikanten in Taiwan, Chine, Nederland en andere EU landen. Wij bezoeken onze fabrikanten in het verre oosten tenminste één keer per jaar. Daarnaast voert ons lokale Taiwanese kantoor regelmatig kwaliteitscontroles uit. Het hanteren van een hoog kwaliteitsniveau is erg belangrijk voor ons. Ook verzorgen wij assemblages in onze vestiging in Heemskerk.

Our products and solutions are manufactured by high quality manufacturers in Taiwan, China, The Netherlands and other EU countries. We visit our Asian manufacturers at least once a year and our local Taiwan office does regular quality checks. Maintaining a high level of quality is very important to us. We also take care of assemblies in-house at our Heemskerk office.


Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Ja, al onze offertes zijn vrijblijvend.

 


 

 

GARANTIE

 Antwoorden op vragen over garanties treft u hier

 

 
Hoe lang is de standaard garantie?

Standaard geven wij 1 jaar garantie startend vanaf de factuurdatum. 


Wat valt er onder de garantie?

De garantie dekt zogenaamde 'carry-in' reparaties, geen reparaties ter plekke. Dit betekent dat te repareren producten naar ons reparatiecentrum in Heemskerk gestuurd moeten worden.


Ik heb een product buiten garantie wat gerepareerd moet worden. Kunt u mijn product nog steeds repareren?

Ja, producten buiten garantie kunnen naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Wij rekenen € 50,- voor het testen en onderzoeken van het product en het vaststellen van het probleem. Hierna sturen wij u een offerte met de geschatte reparatiekosten. Wanneer u besluit uw product te laten repareren vervallen de onderzoekskosten van€ 50,- (dit geldt alleen wanneer de totale reparatiekosten hoger zijn dan € 50,-).


Hoe kan ik mijn producten voor reparatie aanbieden?

U kunt uw product voor reparatie aanmelden via ons online RMA formulier. Het systeem genereert automatisch een uniek RMA nummer die hoort bij uw RMA aanvraag. U ontvangt daarna een e-mail met een bijgevoegde pakbon. Print de pakbon uit en voeg deze bij uw zending. 

 


 

 

SERVICE

Antwoorden op vragen over service leest u hier

 

 
Mijn producten zijn buiten garantie. Kunt u mijn producten nog steeds repareren en onderhouden? 

Ja, producten buiten garantie kunnen naar ons reparatiecentrum gestuurd worden. Wij rekenen € 50,- voor het testen en onderzoeken van het product en het vaststellen van het probleem. Hierna sturen wij u een offerte met de geschatte reparatiekosten. Wanneer u besluit uw product te laten repareren vervallen de onderzoekskosten van€ 50,- (dit geldt alleen wanneer de totale reparatiekosten hoger zijn dan € 50,-).


Biedt u ook speciale reparatie of onderhoudsabonnementen?

Ja, voor producten buiten de standaard garantie bieden wij zogenaamde service plans. Ons reparatiecentrum bevindt zich bij ons kantoor in Heemskerk. Op aanvraag kunnen wij een offerte maken voor reparatie en onderhoud van uw producten. 

 

 


 

 

 

DEEL DEZE PAGINA