SKY-Technology is opgericht in 2007 als resultaat van een simpele observatie. Er was vraag naar een ervaren technische partner die Europese klanten met fabrikanten uit het verre oosten kon verbinden. 

Daarnaast zagen wij dat standaard display, touch screen en embedded computing producten vaak niet voldoen. Een standaard product met kleine aanpassingen of zelfs een geheel maatwerk product past vaak beter bij de applicatie, omgeving, gebruikers en het budget van onze klanten. Op basis van meer dan 70 jaar gecombineerde ervaring en kennis, assisteren en adviseren wij onze klanten van het eerste gesprek tot de after sales support fase. Samen realiseren wij de meest optimale oplossingen!

Bedrijven die op zoek zijn naar een technische partner voor hun project, benaderen ons. Bijna alles is maatwerk, daarom stellen wij veel vragen. Belangrijke aspecten en technische uitdagingen komen zo aan het licht. In overleg wordt dan de meest ideale display, touch screen of embedded computing oplossing gedefinieerd en gecreëerd.

 

 

Onze Mensen & Cultuur

Onze medewerkers maken ons bedrijf. De samenwerkingen binnen ons team gaan jaren terug. Deze langdurige relaties en onze kennis en ervaring zijn onze kracht. Wij geloven in een persoonlijke, transparante en eerlijke benadering, binnen ons team en richting onze klanten. Centraal binnen ons bedrijf staat een visie van samenwerkingen met onze klanten en partners om de meest ideale oplossingen te creëren. Wij geloven niet in snelle verkopen en vergeten onze klanten niet na de product installatie.

Benieuwd wie u van dienst kan zijn?

Lees meer over ons team +

 

 

  


 

.

 

 

Hoe Wij Werken

Ons Aanvraag, Fabricage en Support Proces

 

 

U bent op zoek naar een display oplossing voor uw project? Er komt veel kijken bij het selecteren van het juiste product. Dat is waar SKY-Technology u kan adviseren en assisteren. Wij helpen u tijdens het gehele ontwikkelings- en fabricage proces. Door onze langdurige fabrikant relaties zorgen wij dat u de beste oplossing voor uw budget krijgt.

Maar hoe verloopt een ontwikkelings- en fabricage proces eigenlijk? Wij vertellen dat graag!

 

Lees hieronder het proces van aanvraag tot uiteindelijke productinstallatie. 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 Het Proces

 

De aanvraag fase begint, uiteraard, met de aanvraag die wij binnen krijgen. De aanvraag fase is gericht op het verkrijgen van zo veel mogelijk informatie van de aanvrager.

Wanneer de aanvrager een oplossing gekozen heeft, zetten wij het fabricage proces in gang. In deze fase wordt het uiteindelijke product ontwikkeld en gefabriceerd. Afhankelijk van het project en het aantal benodigde producten kan eventueel eerst een prototype gemaakt worden voordat de productie start.

De relaties met onze klanten stoppen niet na de product installatie. Wij begrijpen dat display en embedded computing producten onderhoud en support nodig hebben. Daarom blijven wij in nauw contact met onze klanten om de continuïteit van de producten te garanderen. 

Al onze klanten kunnen gebruik maken van ons service en reparatiecentrum. Hierdoor krijgen zij snel antwoorden en hoge kwaliteit onderhoud en reparaties. 

Nu volgt het stappenplan dat wij hiervoor hanteren:

 

 

                                                         

1.

De Aanvraag
 

 
Het proces begint wanneer wij de aanvraag binnenkrijgen. De aanvraag bestaat meestal uit basis informatie over de applicatie en een omschrijven van het product waar men naar op zoek is.

2.

Bepalen van Wensen en Eisen

 

Naar aanleiding van de aanvraag nemen wij contact op met de aanvrager voor meer informatie. Wij vragen de aanvrager naar dingen als de omgeving, de gebruiker en het budget van de toekomstige oplossing. 

Al deze specificaties helpen ons het perfecte product aan te bieden.

 

 

 

                                                                          

3.

Aanvragen Offertes bij Fabrikanten
 

Wij verzamelen alle wensen en eisen met betrekking tot het producten en vragen bij meerdere fabrikanten offertes aan.

Wij hebben een solide en betrouwbaar netwerk van mogelijke fabrikanten gebaseerd op langdurige relaties. Hierdoor kunnen wij onze klanten verschillende opties bieden.

Ons Taiwanese kantoor helpt ons lokaal op zoek te gaan naar de beste oplossingen.

4.

Opties Presenteren
 


Wanneer wij de offertes ontvangen van de fabrikanten presenteren wij deze aan de aanvrager. Wij lopen alle mogelijkheden door en helpen hen de verschillende opties af te wegen zodat zij het beste product voor hun project kunnen kiezen. 

Tijdens deze stap adviseren wij de aanvrager uitvoerig.

 

 

 

5.

Bezoek (Optioneel)
 


Als hier behoefte aan is bezoeken wij de aanvrager om de aanvraag, wensen en eisen of mogelijkheden verder door te spreken.

6.

Sample of Prototype Fabricage
 

Vaak willen klanten de oplossing eerst uitvoerig testen voor zij grote aantallen bestellen. Wanneer de klant kiest voor een standaard product, dan kunnen wij eerst een sample product aanleveren. 

Als het product om meer ontwikkeling en aanpassing vraagt, of geheel maatwerk is, dan kunnen wij eerst een prototype laten fabriceren. Als na testen zelfs nog een tweede of derde prototype nodig is, dan kan dit ook.

 

 

 

7.

Sample of Prototype Testen
 


Wanneer het prototype gemaakt is, leveren wij het naar de gewenste locatie waar de klant het product installeert. 

Hierna wordt het prototype (of sample) uitgebreid getest. Als er veranderingen dienen worden gemaakt, dan kan een tweede prototype worden gemaakt voor verdere tests.

8.

Productie 
 


Wanneer het product getest en goedgekeurd is, dan wordt het uiteindelijke product besteld en gefabriceerd.

Na goedkeuring maakt de fabrikant het bestelde aantal producten.

9.

Product Levering & Installatie
 

De projecten van onze klanten vragen vaak om grote hoeveelheden display producten.

Afhankelijk van de voorkeur van de klant kunnen wij de producten in één keer leveren of in kleinere batches.

10.

Service, Onderhoud & Support
 

Nadat alle producten geïnstalleerd zijn stopt de relatie tussen SKY-Technology en de klant niet. Wij blijven nauw betrokken bij het project en de producten voor ondersteuning waar nodig.

Ons eigen onderhoud en reparatiecentrum handelt snel alle reparaties en onderhoud af voor onze klanten.

 

 


 

 

 

Waarom SKY?


Wij begrijpen dat het selecteren van een partner of leverancier lastig kan zijn. Er zijn veel dingen om rekening mee te houden. Daarom geven wij u drie redenen om ons te kiezen voor uw volgende project.

 

 

 

Meer dan 70 jaar gecombineerde ervaring

Wij hebben gedurende de jaren langdurige en betrouwbare relaties opgebouwd met hoge kwaliteit fabrikanten welke ons een ruim aanbod aan touch screen, monitor, camera en display producten bieden.

Onze opgebouwde ervaring garandeert daarnaast een hoge kwaliteit service en product support van ons verkoopteam.

Overleggen met ons verkoop team? +

Wij kijken verder dan standaard oplossingen

SKY-Technology richt zich niet alleen op standaard producten, maar kan voor u ook in verschillende gradaties maatwerk leveren passend bij uw wensen, applicatie en budget.

Onze ervaring leert ons dat veel standaard product toch vaak om een kleine aanpassing vragen en betrouwbare lange termijn ondersteuning. Daarom is voor ons het product net zo belangrijk als de support na de installatie.

Overleg met ons sales team over uw project +

De klantrelatie eindigt niet na de installatie

Onze focus is niet alleen het verkopen van onze oplossingen. Daarom vindt u ook geen lijsten met standaard producten op onze website. Wij gaan voor een aanpak waarbij we in gesprek gaan met de klant om de meest ideale oplossing af te bakenen. Op basis van de vastgestelde wensen en eisen gaan wij op zoek naar een aantal oplossingen met de juiste specificaties. Maar de relatie met onze klanten eindigt niet na de productinstallatie. After sales support en service is onderdeel van ons. Heeft u hulp of advies nodig, voor tijdens of na de aankoop? Wij zijn er voor u!

Hoe ondersteunen wij onze klanten? +

 

 

 


 

 

VRIJBLIJVEND VRAGEN OF ADVIES?

Overleg met een product specialist

Martijn Bustraan

Product Specialist

martijn@sky-technology.eu   |   0251 7002 82

DEEL DEZE PAGINA