Vanaf juni 2016 beschikt SKY-Technology over een lokale vestiging in Taipei, Taiwan. Ons Taiwanese kantoor en team dienen als poort tussen Azië en Europa. Naast het versterken van onze relaties met lokale fabrikanten en leveranciers, voeren zij ook lokaal kwaliteitscontroles uit.

Een lokaal kantoor in Taiwan versterkt onze positie in Azië en verhoogt het kwaliteitsniveau van onze producten en oplossingen.

 


 

De Voordelen


Onze lokale kantoor in Taiwan biedt vele voordelen voor onze klanten.

  • Lokale Aanwezigheid
  • Verbeterde Communicatie
  • Kwalilteitscontrole van Producten en Fabrikanten
  • Leverancier Management
  • Logistiek

Lokale Aanwezigheid

Het lokaal aanwezig zijn, vlakbij onze fabrikanten en leveranciers biedt ons grote voordelen bij het realiseren van perfecte oplossingen voor onze klanten. Snellere en duidelijkere communicatie zorgt voor scherpe en hoge kwaliteit lokale inkoop. Onze Taiwanese team kan effectief verschillende oplossingen vergelijken op basis van de klantspecificaties. Ons team in de EU zal deze oplossingen dan weer presenteren aan de klant.

Verbeterde Communicatie

Wij besparen tijd doordat ons kantoor in Taiwan kan communiceren met onze fabrikanten en leveranciers in dezelfde tijdzone. Dit zorgt voor snelle ondersteuning en real-time reacties. Ons Taiwanese kantoor geeft ons een directe verbinding met onze Aziatische partners - wat onze oplossingen ten goede komt.

Kwaliteitscontrole van Producten en Fabrikanten

Het controleren van de kwaliteit van producten gemaakt in het verre oosten kan een uitdaging zijn. Er moet sprake zijn van een hoog niveau vertrouwen tussen klant en fabrikant om het hoogste product kwaliteitsniveau te behalen.

Om verder de kwaliteit van onze producten te garanderen, voert ons Taiwanese kantoor regelmatige kwaliteitscontroles van onze leveranciers en fabrikanten uit. Daarnaast controleren zij 100% van onze producten voordat deze verstuurd worden naar de EU.

Deze lokale kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat wij hoge kwaliteit producten kunnen leveren aan onze klanten, DOA producten (Dead on Arrival) kunnen voorkomen en kostbare tijd kunnen besparen.

Leverancier Management

Onze Taiwanese team heeft nauw contact met onze leveranciers. Zij bezoeken onze leveranciers regelmatig om de relatie tussen hen en SKY-Technology verder te versterken. Daarnaast houden zij belangrijke nieuwe productontwikkelingen in de gaten en zorgen zij dat onze hoge standaarden gerealiseerd blijven.

Logistiek

Voordat producten naar ons Europese kantoor in Heemskerk gestuurd worden, vergelijken onze Taiwanese collega's uitvoerig de vrachtkosten van verschillende bedrijven. Wanneer mogelijk zullen zij leveringen combineren om economisch voordeel voor onze klanten te bereiken.

 


 

 

BENIEUWD NAAR DE VOORDELEN?

Overleg met Martijn

Martijn Bustraan

Product Specialist

martijn@sky-technology.eu   |   0251 7002 82

DEEL DEZE PAGINA