Onze Partners

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de hoge kwaliteit van onze oplossingen gehandhaafd blijft.

 

 

 


 

Officiële Partners

 

 

Varitronix is een toonaangevende fabrikant van kleine tot medium LCD's gericht op het leveren van standaard, semi- en volledige maatwerk display oplossingen. Zij bieden een breed spectrum van technologieën en richten zich op product kwaliteit, innovatie en waardevolle diensten.

www.varitronix.com

Team Source Display Technology, oftewel TSD, is opgericht in 2004 en is gevestigd in het Chinese Shenzhen. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van LCD en LCM modules en heeft de afgelopen jaren al vele kwalitatieve oplossingen geleverd aan verschillende markten.

www.tslcd.com

Easttop Displays (ook wel ETD), en haar fabriek, zijn gevestigd in het Chinese Heyuan, maar geregistreerd in Hong Kong. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van allerlei LCD modules, zoals mono en TFT. Ook beschikt zij over een SMT productielijn en OEM montage workshops. 

www.easttopdisplay.com

Het hoofdkantoor van Winsonic bevindt zich in Taoyuan, Taiwan. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van digital visual technologieën, met name LCD applicaties. Zij beschikken over hoge kwaliteit R&D en productie faciliteiten en wereldwijde sales en marketingkanalen. 

www.ewinsonic.com

 

 


 

Sales Partners 


Amongo Technology Co. Ltd. is een toonaangevende fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van industriële LCD monitoren, panel PC's, AD boards en inverter boards. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Amongo met de grootste ATM, gaming en kiosk partners ter wereld heeft gewerkt.

www.amongo.com.cn

Bluestone Technology is bekende en krachtige speler in de rugged display markt waarin zij vele jaren ervaring hebben. Zij hebben gespecialiseerde technieken ontwikkeld om deze displays optimaal te maken in de meest ruige omgevingen zoals industriële, militaire en commerciële applicaties.

www.bluestonetechnology.co.uk

Nexcom is een fabrikant van intelligente embedded computing en panel PC systemen gebaseerd in Taiwan. Zij leveren producten voor multi media, netwerk, beveiliging, automotive en industriële applicaties en hebben decennia aan industriële computing ervaring en een zeer getalenteerd R&D team.

www.nexcom.com

VASTouch concentreert zich op een veelzijdige display markt waarin zij een krachtige positie en marktaandeel creëert gebaseerd op specifieke kennis en ervaring. VASTouch gebruikt haar experts en kennis van TFT-LCD's en touch panels om complete oplossingen te bieden.

www.vastouch.com

Zytronic produceert vanuit drie moderne productie locaties in Blaydon upon Tyne, UK. Het bedrijf heeft een unieke lijn van touch screen producten ontwikkeld. Deze touch screens maken gebruik van de projected capacitive technologie ZYTOUCH waardoor zij vandaal-proof zijn.

www.zytronic.co.uk

 

 


 

Support Partners

 

 

Atechnology support u bij uw ontwikkelingsproces. Het jonge bedrijf vervaardigt hoge kwaliteit technische producten welke economisch voordeliger en flexibeler zijn dan die van grote organisaties. Zij beschikken oa. over software, hardware en embedded design ontwerpers. 

www.atechnology.com

Design studio DUNC richt zich vooral op het ontwerpen van behuizingen voor elektronische producten. Het team bestaat uit een groep van technische, creatieve en ervaren ontwerpers. Naast het ontwerpen van behuizingen kan DUNC ook de productie en assemblage van uw producten organiseren.

www.dunc.nl

EETI specialiseert zich in twee business units. De touch unit is gespecialiseerd in vier touch technologieën: resistive, capacitive, SAW en infra red. De audio/video IC unit is gespecialiseerd in embedded multi functionele beeld apparatuur alsmede IP en andere interface technologieën.

www.eeti.com.tw

InnoDisplay focust zich op het leveren van complete TFT-LCD display oplossingen zoals controller boards voor monitoren en TVs en open frame monitoren voor industriële en gaming applicaties. Dit alles op basis van hun sterke ontwikkelingsvermogen en verzamelde display ervaring.

www.innodisplay.co.kr

Prodata is een zeer diverse fabrikant van standaard en maatwerk componenten en electro mechanische assemblages, met een focus op kwaliteit. Prodata's producten worden gebruikt in multi media, telecommunicatie en industriële automation applicaties over de hele wereld.

www.prodata.com.tw

DEEL DEZE PAGINA