Onze Partners

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de hoge kwaliteit van onze oplossingen gehandhaafd blijft.

 

 

Amongo Technology Co. Ltd. is een toonaangevende fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van industriële LCD monitoren, panel PC's, AD boards en inverter boards. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Amongo met de grootste ATM, gaming en kiosk partners ter wereld heeft gewerkt.

www.amongo.com.cn

Atechnology support u bij uw ontwikkelingsproces. Het jonge bedrijf vervaardigt hoge kwaliteit technische producten welke economisch voordeliger en flexibeler zijn dan die van grote organisaties. Zij beschikken oa. over software, hardware en embedded design ontwerpers. 

www.atechnology.com

Bluestone Technology is bekende en krachtige speler in de rugged display markt waarin zij vele jaren ervaring hebben. Zij hebben gespecialiseerde technieken ontwikkeld om deze displays optimaal te maken in de meest ruige omgevingen zoals industriële, militaire en commerciële applicaties.

www.bluestonetechnology.co.uk

Design studio DUNC richt zich vooral op het ontwerpen van behuizingen voor elektronische producten. Het team bestaat uit een groep van technische, creatieve en ervaren ontwerpers. Naast het ontwerpen van behuizingen kan DUNC ook de productie en assemblage van uw producten organiseren.

www.dunc.nl

EETI specialiseert zich in twee business units. De touch unit is gespecialiseerd in vier touch technologieën: resistive, capacitive, SAW en infra red. De audio/video IC unit is gespecialiseerd in embedded multi functionele beeld apparatuur alsmede IP en andere interface technologieën.

www.eeti.com.tw

GVision ontwerpt en fabriceert een complete reeks LCD display producten voor verschillende markten. Gedurende de jaren hebben zij een sterk wereldwijd partner netwerk gecreëerd. Zij verkopen hun producten aan POS, reclame, transport en industriële bedrijven.

www.gvision.com.tw

InnoDisplay focust zich op het leveren van complete TFT-LCD display oplossingen zoals controller boards voor monitoren en TVs en open frame monitoren voor industriële en gaming applicaties. Dit alles op basis van hun sterke ontwikkelingsvermogen en verzamelde display ervaring.

www.innodisplay.co.kr

LEDstekoop is een webshop van SKY-Technology welke gerund wordt vanuit hetzelfde kantoor in Heemskerk. De webshop is gespecialiseerd in LED producten en biedt LED strips in één kleur of in RGB, dream colour LED strips en controllers, LED RIGID BAR lights, spot en panel lights.

www.ledstekoop.nl

Nexcom is een fabrikant van intelligente embedded computing en panel PC systemen gebaseerd in Taiwan. Zij leveren producten voor multi media, netwerk, beveiliging, automotive en industriële applicaties en hebben decennia aan industriële computing ervaring en een zeer getalenteerd R&D team.

www.nexcom.com

Prodata is een zeer diverse fabrikant van standaard en maatwerk componenten en electro mechanische assemblages, met een focus op kwaliteit. Prodata's producten worden gebruikt in multi media, telecommunicatie en industriële automation applicaties over de hele wereld.

www.prodata.com.tw

TSD Technology is een vooruitstrevende touch screen en monitor fabrikant uit China. Zij fabriceren betrouwbare, duurzame en kost competitieve SAW (surface acoustic wave) touch panels en open frame monitoren. Hun producten worden zorgvuldig ontworpen voor ruwe omstandigheden.

www.tsd-tech.com

Varitronix is een toonaangevende fabrikant van kleine tot medium LCD's gericht op het leveren van standaard, semi- en volledige maatwerk display oplossingen. Zij bieden een breed spectrum van technologieën en richten zich op product kwaliteit, innovatie en waardevolle diensten.

www.varitronix.com

VASTouch concentreert zich op een veelzijdige display markt waarin zij een krachtige positie en marktaandeel creëert gebaseerd op specifieke kennis en ervaring. VASTouch gebruikt haar experts en kennis van TFT-LCD's en touch panels om complete oplossingen te bieden.

www.vastouch.com

Het hoofdkantoor van Winsonic bevindt zich in Taoyuan, Taiwan. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van digital visual technologieën, met name LCD applicaties. Zij beschikken over hoge kwaliteit R&D en productie faciliteiten en wereldwijde sales en marketingkanalen. 

www.ewinsonic.com

Zytronic produceert vanuit drie moderne productie locaties in Blaydon upon Tyne, UK. Het bedrijf heeft een unieke lijn van touch screen producten ontwikkeld. Deze touch screens maken gebruik van de projected capacitive technologie ZYTOUCH waardoor zij vandaal-proof zijn.

www.zytronic.co.uk

DEEL DEZE PAGINA