Display bekabeling

Standaard en maatwerk display bekabeling en connectoren

Display kabels en display connectoren verschillen per applicatie. Wij leveren bekabeling geschikt voor vele verschillende applicaties. Van zware industriële oplossingen tot medische applicaties. Bij het kiezen van een display kabel en display connector voor uw applicatie, houden wij rekening met de gehele oplossing. Al onze kabels en connectoren zijn gecertificeerd en voldoen aan standaarden uit verschillende markten.

Standaard of maatwerk bekabeling

Wanneer u een LCD of TFT display, processor bord, touchscreen of camera product koopt, worden deze vrijwel altijd geleverd met standaard kabels.

Maar wat als deze standaard kabels niet geschikt zijn voor uw applicatie?

Dan gaan wij samen met u kijken naar een maatwerk kabel en connector oplossing. Pas de lengte van de bekabeling aan en bepaal de kwaliteit van uw kabels. Alles zodat zowel de kabel als de connector perfect past het product en de omgevingsfactoren.

Display connectoren

Display connectoren zijn de link tussen een display kabel en het display zelf. Het type connector geschikt voor uw display oplossing hangt af van waar het display voor gebruikt gaat worden.

Display connectoren kunnen alleen geleverd worden in combinatie met een kabel. Onze product specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste display kabel en display connector. Maatwerk connector/kabel oplossingen garanderen een perfecte oplossing voor uw applicatie.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist