BLOG

Displays in 2021: Schaarste en langere levertijden

COVID-19 heeft een grote impact op ons allemaal, ook op de productieketen van LCD displays. Geen grote verrassing is dat de vraag naar laptops enorm is gestegen door het vele thuiswerken en thuisstuderen. 

Om te blijven voldoen aan deze enorme vraag, hebben veel LCD panel fabrikanten hun productie flink opgeschroefd. In 2021 wordt dan ook een productstijging van LCD displays verwacht. Tot wel 30% boven verwachting.

Tijd voor actie

Doordat de productieketen van LCD displays uit balans is, worden vooral voor volgend jaar langere levertijden verwacht. Daarbij komt automatisch een prijsstijging door het tekort aan displays. Des te belangrijker is het om nu te handelen. Vraag altijd de actuele levertijden en prijzen op en plan verder vooruit om knellende situaties in de toekomst te voorkomen.

SKY-Technology vraagt dan ook aan al haar klanten om te kijken naar hun huidige en toekomstige vraag naar LCD modules om in ieder geval de productie in 2021 veilig te stellen. Door tijdig in te spelen op de veranderende markt en het schaarse aanbod, kan een vertraging in de eigen productie worden voorkomen.

Wilt u weten wat de huidige prijs en levertijd is van een bepaald display product? Neem dan vandaag nog contact met ons op.