Kim Runhaar

Marketing
Kim Runhaar

Kim is verantwoordelijk voor alle marketing activiteiten van SKY-Technology. Zij richt zich vooral op online marketing door het schrijven van interessante content, het groeien van de online aanwezigheid en het genereren van leads voor de sales afdeling.

Ervaring en achtergrond

Kim heeft een bachelor diploma in Internationaal Toeristisch Management. Zij is al betrokken bij de marketing activiteiten van SKY-Technology sinds dag 1. Zelfs op part-time basis tijdens haar studie en later naast haar baan als stewardess. Zij heeft veel marketing ervaring opgedaan tijdens haar afstudeerstage en door te werken voor een online marketing bureau. In juni 2015 hing zij na 5 jaar haar pumps en uniform aan de wilgen en is nu 100% gefocust op marketing.

Leuk om te weten

Kim is gek op reizen en heeft de afgelopen jaren al veel van de wereld gezien, waaronder Indonesië, Canada en Maleisië. Maar er staat natuurlijk nog veel op haar ‘to travel’ lijstje. Ook koken vindt ze erg leuk om te doen en is ze graag creatief bezig. Daarnaast is ze trotse moeder van een klein meisje en doet ze graag leuke dingen met haar gezin.

Benieuwd wat SKY-Technology voor uw project kan doen?