Wilco van der Plas

Management & technische support
Wilco van der Plas

Wilco houdt zich dagelijks bezig met de operationele kant van het bedrijf en het technische aspect van onze display en PC oplossingen. Wilco helpt zowel klanten als collega’s met zijn uitgebreide technische kennis en ervaring.

Ervaring en achtergrond

Techniek zit Wilco al van kleins af aan in het bloed. Als jong ventje was hij al bezig met ontdekken hoe dingen werken. Aan vele projectjes werd gewerkt, van zenders met elektronenbuizen, tot complete processorschakelingen gekoppeld aan displays. Het was dan ook geen verrassing dat hij koos voor een opleiding in elektronica en informatie technologie. Sindsdien heeft hij zijn gevoel voor techniek toegepast in functies als electronic design engineer en technical manager. Om nu de technische steun en toeverlaat binnen SKY-Technology te zijn.

Leuk om te weten

Als het ook maar een beetje goed weer is, dan is Wilco met zijn gezin te vinden op het water waar hij vaart op zijn zelf gebouwde boot. Een hapje, een drankje, een mooie zomeravond en het kabbelende water is voor hem ultiem geluk!

Benieuwd wat SKY-Technology voor uw project kan doen?