Easttop Display

Easttop Displays (ETD), en de fabriek, zijn gevestigd in het Chinese Heyuan, maar geregistreerd in Hong Kong. Het bedrijf produceert allerlei LCD modules, zoals mono en TFT. Ook beschikt zij over een SMT productielijn en OEM montage workshops.

Het bedrijf beschikt over moderne COB, COG en SMT apparatuur en is daardoor in staat vele verschillende mono LCD en TFT modules te produceren. Inclusief COB en COG type modules met een capaciteit van 2.0kk LCM’s per maand.

Naast een sterke mono en TFT module productie, heeft Easttop Display ook een SMT productielijn en moderne OEM montage werkplaats. Zij zijn hiermee in staat om ingewikkelde complete en semi-complete elektronische producten te fabriceren.

Ongeveer de helft van de geproduceerde displays van Easttop Displays is op maat gemaakt voor o.a. audio en video applicaties, industriële apparaten, test devices en elektronische meetapparatuur.
Al vanaf de oprichting van het bedrijf, geeft Easttop Displays veel aandacht aan internationale markten. Vandaag de dag is ongeveer 90% van haar producten geëxporteerd naar andere landen, zoals Zuid Korea, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, Rusland, Amerika en Europese landen.
www.easttopdisplays.com
Easttop Display LCD display fabrikant