BLOG

Coming up: Displayfabrikanten bezoeken in China

Display fabrikanten china

Het bezoeken van onze displayfabrikanten in het verre oosten staat altijd hoog op ons prioriteitenlijstje. Daarom staan de aankomende maanden twee bezoeken aan China op de planning. Aan wie? Lees snel verder.

De relatie met onze fabrikanten in het verre oosten is voor ons van heel groot belang. Natuurlijk is dagelijks overleg en contact in deze tijd veel gemakkelijker dan 20 jaar geleden. Moderne communicatiemogelijkheden als Skype en e-mail zorgen ervoor dat wij op zeer regelmatige basis contact hebben met onze contactpersonen in China, Hongkong en Taiwain. Zo is projectcommunicatie anno 2019 vrij simpel.

Toch heeft de moderne techniek niet het belang van wederzijdse bezoeken weggenomen. Wij blijven het belangrijk vinden om onze fabrikanten te bezoeken. Face-to-face overleg en brainstormen is nog altijd heel waardevol. Daarom staan ook komende maanden weer een aantal bezoeken naar het verre oosten gepland.

BOE in Beijing

Als eerste in November een bezoeken aan één van de grootste display fabrikanten ter wereld: BOE. BOE, gevestigd in Beijing, China, organiseert een meerdaags International Partner Conference. SKY-Technology is aanwezig om kennis te maken met de nieuwste technieken van de fabrikant, de relatie te versterken en te wisselen van gedachten over de toekomst. We kijken uit naar een indrukwekkend evenement!

Team Source Displays (TSD) in Shenzhen

In Januari vervolgt een trip naar één van onze key fabrikanten: Team Source Display (TSD). Met het hoofdkantoor in Shenzhen, China groeit deze display fabrikant gigantisch. Tijd voor een tweede bezoek aan de organisatie en de fabriek zelf. Zo kunnen we met eigen ogen de productiefaciliteiten van de fabrikant bekijken. We werken aan een sterke, lange termijn relatie met TSD en een bezoek aan China zal hier zeker aan bijdragen.