Over ons

Dit is SKY-Technology

Sinds 2007: Dit is ons verhaal

SKY-Technology is een betrokken leverancier van display en embedded computing oplossingen. Wij zien elke klant en elk project als uniek. Daarom zijn onze oplossingen in het meeste geval op maat gemaakt. Zo leveren wij altijd een product wat perfect past in uw applicatie, voldoet aan uw wensen en eisen en past binnen uw budget.

01.

Hoe het begon?

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in de display en computing markt, richtten Wilco van der Plas en Bart Dolsma in 2007 SKY-Technology op.

Er bleek een grote vraag naar een ervaren technische partner die de Europese klant kon verbinden met fabrikanten uit het verre oosten. Ook bleken standaard oplossingen vaak niet voldoende te zijn. SKY-Technology werd daarop volgend de leverancier die door middel van kleine aanpassingen of geheel maatwerk producten de ideale display of embedded computing oplossing kon realiseren!

Inmiddels is SKY een vertrouwde en gevestigde naam in de markt en opereert het bedrijf ook als Europees logistiek partner voor een aantal grote fabrikanten. SKY heeft waardevolle en langdurige relaties opgebouwd met display en embedded computing fabrikanten, waardoor zij in staat is de juiste fabrikant aan de juiste klant te koppelen.

SKY management team
SKY-Technology kantoor

02.

Echt maatwerk & een geolied team

Ons doel is om het onze klanten elke dag weer makkelijker te maken hun applicatie te realiseren. Als betrouwbare partner kijken wij écht naar wat de klant nodig heeft. Met een lijstje van randvoorwaarden op het gebied van techniek, levertijd en prijs gaan wij op zoek naar een passende fabrikant. Zo heeft de klant uiteindelijk niet alleen een passend product, maar ook een fabrikant die past bij de aantallen, afmeting en levertijd.

Onze medewerkers maken ons bedrijf. De samenwerkingen binnen ons team gaan jaren terug en na al die jaren, inclusief menig zomerse BBQ, kerstetentje en dagelijks gezamenlijke lunch, zijn wij helemaal op elkaar afgestemd. Transparantie en eerlijkheid staan centraal. Niet alleen binnen ons team, maar ook naar onze klanten. Bij SKY geldt ‘what you see is what you get’. Wij geloven niet in snelle verkopen, maar in langdurige samenwerkingen.

03.

Lokale partner in Taiwan

Vanaf juni 2016 beschikt SKY-Technology over een lokale vestiging in de Taiwanese hoofdstad, Taipei. Ons Taiwanese kantoor en team dienen als poort tussen Azië en Europa. Naast het versterken van onze relaties met lokale fabrikanten en leveranciers, voeren zij ook lokaal kwaliteitscontroles uit.

En dit is hoe wij werken

De ontwikkeling van een display oplossing

Aanvraag

Waar is de klant naar op zoek? Een basisomschrijving van de applicatie.

Offerte van fabrikant

Er worden offertes aangevraagd bij potentiële, geschikte fabrikanten in het verre oosten.

Klantbezoek (optioneel)

Naar behoefte kan een bezoek ingepland worden om e.e.a. verder toe te lichten en te bespreken.

Sample testen

Dit sample of prototype kan uitvoerig worden getest door de klant.

Levering & installatie

Het product kan in één keer of in deelleveringen geleverd worden. Ook bij installatie kunnen wij van dienst zijn

Wensen & Eisen

We verzamelen meer informatie over de gebruiker, de omgeving en het budget.

Opties presenteren

We lopen de ontvangen offertes samen door en adviseren over de keuzes.

Sample productie

Er wordt eerst een sample (standaard) of prototype (maatwerk) product geproduceerd.

Productie

Bij goede testresultaten wordt het product in productieaantallen gefabriceerd.

Service, onderhoud & support

Na levering blijft SKY nauw betrokken bij de klant en het project voor eventuele ondersteuning.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist