Display Hardware Design

Maatwerk display hardware design aan o.a. CPU, I/O functionaliteiten en PCB

Zorg dat het hart van het display systeem goed is

Uiteraard is elk moederbord ontwerp anders en afhankelijk van de specificaties van de applicatie en de afmeting van het product. Wij helpen u de juiste CPU kiezen en configureren het naar uw wensen en eisen.

Het moederbord is waarschijnlijk het meest belangrijke onderdeel van een display systeem. Het is het brein van de hele module en stuurt zowel alle I/O randapparatuur aan als het display en touchscreen. Het kiezen van een passende CPU bespaart u kosten op de lange termijn door onnodige features te elimineren.

Welke CPU moet ik kiezen?

Wij helpen bij het selecteren van een passende CPU. De keuze is afhankelijk van factoren als:

De hoeveelheid benodigde geheugen wordt uiteraard bepaald door de uiteindelijke applicatie. Maatwerk aanpassingen aan de soort opslag en grootte van opslag hangen af van de dataopslag eisen en OS selectie.

Voor meer informatie of advies over het kiezen van een CPU voor uw applicatie, neemt u contact met ons op.

Maatwerk I/O functionaliteit

Wij werken nauw met u samen om een volledig beeld van uw applicatie te krijgen. We brengen uw wensen in kaart, inclusief eventuele randapparatuur. Zo passen we het design aan op o.a. de volgende gebieden:

 

Maatwerk PCB layout

Wij kunnen de vorm en de maat van het PCB aanpassen om perfect in uw applicatie en systeem te passen. We houden rekening met de plaatsing van connectoren en componenten en de uiteindelijke behuizing en montage.

Embedded computing

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist