Display cover lens

Maatwerk display cover lens voor strak design en bescherming

Waarom heeft uw display een cover lens nodig?

De meeste LCD displays hebben een cover lens nodig. Het ontwerp van dit component biedt vele mogelijkheden om het ontwerp van het display en de optische werking te verbeteren. Wij helpen u een maatwerk cover lens te ontwerpen, met of zonder touch functie om uw product de echte wow factor te geven. Welke voordelen biedt een cover lens?

Hoe kunt u de display cover lens customizen?

  • Materiaal: Kies glas of PPMA met een dikte tot wel 10mm
  • Robuustheid: Chemisch versterkt glas voor ruwe omgevingen
  • Dimensies: Een oversized cover lens om aparte onderdelen (knopjes, touch sensor, indicatie lampjes) samen te voegen in één user interface
  • Vorm factor: Verschillende vormen zoals rondingen en uitsneden
  • Icoon styling: U kunt van alles op het cover glas laten drukken. Van een bedrijfslogo tot functionele iconen welke continu aan kunnen staan of zichtbaar kunnen worden wanneer ze verlicht worden. Dat is pas een wow factor!
  • Leesbaarheid: Optical bonding voor beter zicht en duurzaamheid

Nog meer voordelen van display cover lenzen

01.

Display filters en folies

Wij bieden verschillende zogenaamde filters en folies aan om de leesbaarheid van het display te vergroten. Zo zijn er filters die schitteringen en reflecties verminderen. Daarnaast zijn er speciale coatings die het display beschermen tegen bijvoorbeeld krassen of privacy filters die persoonlijk informatie beschermt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

02.

Optical bonding

Door de cover lens middels optical bonding aan het display vast te maken verbetert het beeld immens. Optical bonding is zeer geschikt voor displays die buiten gebruikt worden of in een omgeving staan met veel omgevingslicht.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist