Display behuizingen

Standaard of maatwerk behuizing?

Display behuizingen zijn een belangrijk onderdeel van de perfecte display oplossing. Wordt het display gebruikt n in een complete oplossing of juist op zichzelf staand? In welk type omgeving gaat het display geplaatst worden? Welk materiaal is hiervoor het meest geschikt? Is een standaard behuizing voldoende of is een maatwerk behuizing de betere optie? Onze product specialisten kunnen u alles over display behuizingen vertellen en u assisteren bij het gehele keuze traject.

Standaard display behuizingen

Open frame, chassis of panel mount

Er zijn drie standaard display behuizingen om uit te kiezen. Allen vragen zij om een andere manier van bevestigen wat hen geschikt maakt voor verschillende industriële applicaties.

Open frame behuizing

Open frame panel PC

Displays met een open frame display behuizing worden vanaf de achterkant gemonteerd. Brackets in de display behuizing maken het installeren van het display makkelijk en snel. Het industriële ontwerp van een open frame display behuizing maakt hem perfect voor gebruik in kiosken en applicaties die een gladde ‘flush’ voorkant vragen.

Chassis display behuizingen

Chassis panel PC

Een chassis display behuizing is een behuizing met een roestvrij stalen omranding. Deze kwaliteit maakt dit type behuizing ideaal voor gebruik in ruwe omgevingen. Een display met chassis behuizing monteert aan de voorkant van de oplossing en gebruikt vaak een VESA mount voor installatie.

Panel mount behuizing

Panel mount panel PC

Een panel mount display behuizing wordt vaak gebruikt voor displays die in een ruwe openingmoeten vallen. Een panel mount display wordt vanaf de voorkant in de opening geplaatst.

Maatwerk display behuizingen

Op maat gemaakt voor uw applicatie

Wanneer een standaard open frame, chassis of panel mount behuizing niet voldoende is, kan een maatwerk display behuizing de uitkomst bieden.
Bent u op zoek naar een maatwerk behuizingsoplossing voor uw display applicatie? Onze product specialisten assisteren en begeleiden u graag bij het ontwikkelen van een perfecte maatwerk behuizing.

U kunt er ook voor kiezen alleen het display bij ons aan te schaffen en zelf een behuizing te ontwikkelen. In dat geval helpen wij u graag bij het integreren van alle componenten tot één complete display oplossing.

Wij leveren hoge kwaliteit display oplossingen en maatwerk display behuizingen voor uw specifieke applicatie.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist