Partners

Ons betrouwbare netwerk

Officiële partners

GOUD

BOE-Varitronix (BOEVX) is een toonaangevende fabrikant van kleine tot medium LCD’s gericht op het leveren van standaard, semi- en volledige maatwerk display oplossingen. Zij bieden een breed spectrum van technologieën en richten zich op product kwaliteit, innovatie en waardevolle diensten.

Team Source Display Technology, oftewel TSD, is opgericht in 2004 en is gevestigd in het Chinese Shenzhen. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van LCD en LCM modules en heeft de afgelopen jaren al vele kwalitatieve oplossingen geleverd aan verschillende markten.

Easttop Displays (ETD), en de fabriek, zijn gevestigd in het Chinese Heyuan, maar geregistreerd in Hong Kong. Het bedrijf produceert allerlei LCD modules, zoals mono en TFT. Ook beschikt zij over een SMT productielijn en OEM montage workshops.

Het hoofdkantoor van Winsonic bevindt zich in Taoyuan, Taiwan. Het bedrijf is een toonaangevende leverancier van digital visual technologieën, met name LCD applicaties. Zij beschikken over hoge kwaliteit R&D en productie faciliteiten en wereldwijde sales en marketingkanalen.

Sales partners

ZILVER

Bluestone Technology is een bekende speler in de rugged display markt waarin zij vele jaren ervaring hebben. Het bedrijf ontwikkelde speciale technieken om deze displays optimaal te maken in de meest ruige omgevingen zoals industriële, militaire en commerciële applicaties.

Nexcom is een fabrikant van intelligente embedded computing en panel PC systemen gebaseerd in Taiwan. Zij leveren producten voor multi media, netwerk, beveiliging, automotive en industriële applicaties en hebben decennia aan industriële computing ervaring en een zeer getalenteerd R&D team.

VASTouch concentreert zich op een veelzijdige display markt waarin zij een krachtige positie en marktaandeel creëert gebaseerd op specifieke kennis en ervaring. VASTouch gebruikt haar experts en kennis van TFT-LCD’s en touch panels om complete oplossingen te bieden.

Zytronic produceert vanuit drie moderne productie locaties in Blaydon upon Tyne, UK. Het bedrijf heeft een unieke lijn van touch screen producten ontwikkeld. Deze touch screens maken gebruik van de projected capacitive technologie ZYTOUCH waardoor zij vandaal-proof zijn.

Visionox Co. Ltd. is al 20 jaar specialist in de ontwikkeling van OLED technologie. De OLED displays van Visionox zijn innovatief en van zeer hoge kwaliteit. Het bedrijf is één van de marktleiders op dit gebied. Niet alleen ontwikkelt Visionox OLED displays, maar ook AMOLED displays.

JHD, of Shenzhen Jinghua Displays Co. Ltd. bestaat al sinds 1987 en is een grote fabrikant van LCD’s en touchproduction. Het bedrijf is tevens vice president van de China LCD Industry Association. Een grote eer. Deze professionele fabrikant is ook leverancier van mens-machine interface displays.

Support partners

BRONS

Atechnology support u bij uw ontwikkelingsproces. Het jonge bedrijf vervaardigt hoge kwaliteit technische producten welke economisch voordeliger en flexibeler zijn dan die van grote organisaties. Zij beschikken oa. over software, hardware en embedded design ontwerpers.

Design studio DUNC richt zich op het ontwerpen van behuizingen voor elektronische producten. Het team bestaat uit een groep van technische, creatieve en ervaren ontwerpers. Naast het ontwerpen van behuizingen kan DUNC ook de productie en assemblage van uw producten organiseren.

EETI specialiseert zich in twee business units. De touch unit is gespecialiseerd in vier touch technologieën: resistive, capacitive, SAW en infra red. De audio/video IC unit is gespecialiseerd in embedded multi functionele beeld apparatuur alsmede IP en andere interface technologieën.

Prodata is een zeer diverse fabrikant van standaard en maatwerk componenten en electro mechanische assemblages, met een focus op kwaliteit. Prodata’s producten worden gebruikt in multi media, telecommunicatie en industriële automation applicaties over de hele wereld.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist