BLOG

SKY breidt factory rep activiteit uit

SKY-Technology vergroot haar activiteiten als officiële factory representative (fabrieksvertegenwoordiger).

De trend waarbij bedrijven kiezen om te werken met lokale en gespecialiseerde factory reps in plaats van met global distributors of rechtstreeks met fabriekscontacten in het verre oosten, is door de COVID-19 pandemie in een stroomversnelling gekomen. 

Genoodzaakt door kostenbesparingen en reisrestricties benaderen deze bedrijven SKY-Technology steeds frequenter en met een groeiende urgentie. 

Denkt u dat ook uw project eens tegen het licht gehouden moet worden, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Om onze kwaliteit blijvend te waarborgen komen wij graag in contact met ervaren sales mensen, die naast kennis van LCD producten, internationale werkervaring hebben. Tevens is het passen binnen de filosofie van SKY-Technology, waarbij de focus ligt op lange termijn relaties met fabrikanten en klanten, erg belangrijk.

Kent u iemand of bent u zelf geïnteresseerd om binnen SKY-Technology verder te groeien, neem dan vooral contact met ons op.

In verband met vertrouwelijkheid kunt u een e-mail sturen naar Bart Dolsma (bart@sky-technology.eu) of bellen naar 0251 – 7002 99.

www.skyfactoryrep.eu