BLOG

Team Source Display: Interview met Roger Luo, General Manager

Afgelopen Augustus – tijdens zijn bezoek aan Europa – kregen wij de kans om samen te zitten met Roger Luo, general manager van Team Source Display. TSD is momenteel één van de snelst groeiende display fabrikanten. Dit maakte ons nieuwsgierig naar de groeiplannen van zowel Roger als TSD voor de komende jaren.

Om te beginnen wat achtergrondinformatie over de voorman van TSD.

Voordat hij zich aansloot bij TSD in de Chinese metropool Shenzhen, werkte Roger bij Varitronix in Hongkong. In 2010 stapte hij over naar het familiebedrijf TSD om het naar een hoger niveau te tillen. Vandaag de dag zijn Roger’s voormalige werkgever (nu) BOE Varitronix en TSD sterke business partners in de display markt.

Toen wij Roger vroegen over toekomstige groeiplannen, vertelde hij vol enthousiasme over de vijf focusgebieden die hij altijd in gedachte houdt bij het versterken van zijn bedrijf. Bovenaan die lijst? TSD’s medewerkers.

Medewerkers zijn het hart van het bedrijf

Roger: “Onze medewerkers staan centraal en spelen een sleutelrol in het succes van TSD. Wij zien het echt als onze plicht om te zorgen dat zij blij en op hun gemak zijn bij TSD. Veel van onze medewerkers wonen ver van hun familie. Ze kiezen carrières in grote steden als Shenzhen om geld te verdienen voor hun familieleden die ver buiten de stad of zelfs op het platteland wonen. Wij begrijpen dat dit soms lastig voor hen is. Eén van de dingen die we daarom van ze vragen is een leuke familiefoto te maken, in te lijsten en op hun bureau te zetten. Het is een klein gebaar, maar we hopen dat ze zich daarom gesteund voelen. Het welzijn van onze medewerkers heeft een hele hoge prioriteit.”

TSD is een ‘mensen’ bedrijf. Ze waarderen hun klanten zeer en werken dagelijks hard om hen zo goed mogelijk te supporten.

Support van begin tot eind

“Ons doel is om onze klanten uitmuntende support te bieden. In elke stap van het project”, vertelt Roger. “We werken nauw samen met onze klanten om er zeker van te zijn dat zij hun doelen bereiken en dat het productieproces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt.”

Roger gaat verder met uitleggen hoe ver TSD gaat in het ondersteunen van hun klanten: “Veel van onze klanten zullen dit bevestigen, maar wij maken ten alle tijden middelen vrij om onze klanten te helpen wanneer ze problemen tegenkomen bij het integreren van één van onze displayoplossingen. Hebben ze problemen met de firmware of driver, mechanische moeilijkheden of specifieke testen nodig? Dan vragen wij hen hun systeem op te sturen om het werkend te maken.”

Kwaliteit: IATF 16949 certificering

TSD zet altijd een stap extra. Of het nu gaat om meer support bieden of streven naar een uitmuntend kwaliteitsniveau. Roger gelooft dat prioriteit geven aan kwaliteit, zowel TSD als klanten en partners tijd en geld besparen.

“Ons kwaliteitsniveau gaat verder dan wat de meeste van onze klanten nodig hebben”, begint Roger. “Afgelopen zomer slaagden wij voor de hoogte kwaliteitstest op het gebied van automotive display productie. Wij zijn nu IATF 16949 gecertificeerd. Het verkrijgen van deze certificering laat niet alleen onze kwaliteit op papier zien, maar houdt ons team ook gefocust om kwaliteit in het oog te houden. Van start tot finish. Voor elk project en voor elke klant.”

Het juiste product, voor de juiste prijs

Roger gaat verder: “Wij bieden altijd concurrerende en marktconforme prijzen voor onze displays. Maar, ons hoofddoel is om het best passende product voor het design van onze klant te vinden, selecteren en bieden. Wij zorgen ervoor dat het product niet alleen vandaag de beste oplossing is, maar ook in de jaren daarna nog aan de eisen voldoet. Dit voorkomt veel ongewilde en extra kosten voor onze klanten. Wij zorgen dat het meteen goed is.”

TSD beschouwt het succes van haar klanten echt als haar eigen succes.

Toekomstige groei

TSD zit op het juiste pad om een hele grote speler in de display productiemarkt te worden. Ze kijken uit naar de toekomst en hebben een duidelijke visie over hoe te groeien in een sterk concurrerende markt.

Roger legt uit: “Wij blijven investeren in het bedrijf en dit doen wij als aandeelhouders. Onze voorkeur gaat uit naar een stevige en veilige groei en niet een snelle onstabiele groei. Wij willen onze klanten graag stabiliteit blijven bieden.”

Productie is een focus punt van TSD. “Investeren in moderne geautomatiseerde productielijnen met goed opgeleide medewerkers is wat werkt voor ons. Tot nu toe heeft dit concept bewezen garant te staan voor een stabiele kwalitatieve productie. Het niet laten wegglippen van de productiekwaliteit terwijl we groeien is erg belangrijk voor ons.”

“Tegelijkertijd breiden wij uit naar andere delen van de wereld. Momenteel zijn wij bezig kantoren in zowel Amerika als Europa te realiseren. Dit biedt onze klanten lokale engineering en logistieke support. En alles in hun eigen tijdszone.”

 

Als je het ons vraagt zijn het deze vijf focus punten van TSD, die zij op zo’n eigen manier benaderen, wat hen uniek maakt ten opzichte van de concurrenten. De komende jaren zal TSD groeien naar een van de belangrijkste display fabrikanten voor klanten in industriële, medische, automotive en huishoudelijke apparatuur markten.

Roger sluit af: “De kracht van Chinese en westerse normen en waarden versterkt de samenwerking met onze klanten en partners. Dit helpt ons bij het bouwen van waardevolle lange termijn business relaties met gezamenlijke successen.”