BLOG

Update: Nieuwe fabriek TSD Displays

Nieuwe fabriek Team Source Displays

Om de sterke groei in de productie van TSD, fabrikant van displays, te faciliteren wordt momenteel een nieuwe state-of-the-art fabriek gebouwd op het TSG Industrial Park in Xifeng, Jiangxi, China.

De nieuwe productiefaciliteit biedt de fabrikant een extra 32.000 m2 productieoppervlak en wordt gerealiseerd in drie fases. Verwacht wordt dat de bouw afgerond wordt in 2021.

TSD verwacht al aan het eind van 2020 de eerste displays te kunnen produceren in de nieuwe fabriek. De faciliteit zal voornamelijk gebruikt worden voor de productie van passieve displays, capacitive touch sensoren en cover glass oplossingen. Door deze nieuwe fabriek, kan Team Source Displays blijven voldoen aan de hoge standaard op het gebied van support. Daarnaast is de fabrikant ook beter in staat nieuwe projecten aan te nemen. En dat allemaal terwijl het kwaliteitsniveau hoog blijft en de levertijden kort.

SKY-Technology levert al jaren displays van Team Source Displays. Daarnaast biedt de nieuwe rep activiteit, SKY Factory Rep, de mogelijkheid voor klanten om rechtstreeks te kopen bij TSD, met SKY als partner.

Meer weten? Kijk op www.skyfactoryrep.eu