BLOG

Verbeter de gebruikservaring door een hogere resolutie display

Het integreren van een hogere resolutie display is een populaire upgrade voor display oplossingen om tegemoet te komen aan de hogere eisen van gebruikers die verwend zijn door de nieuwste smartphones.


Waarom een hogere resolutie display?

Met dank aan deze moderne mobiele telefoons, zijn onze eisen en verwachtingen van displays in point of sale producten, koffieautomaten, heet waterkranen, wasmachines, industriële control panels, toegangssystemen en kantoorapparaten zoals scanners en printers hoger dan ooit.

Deze trend zit er ook echt ingebakken. Elke nieuwe smartphone biedt scherpere grafische kwaliteiten, helderdere kleuren en vloeiendere animaties. De markt verwacht inmiddels dan ook dezelfde levendigheid en kwaliteit in apparaten die we thuis, op het werk en ‘on the go’ gebruiken.


De oplossing

Uw huidige display vervangen door een groter display om aan de gebruiksverwachtingen van de klant te voldoen is vaak kostbaar. Het verhogen van de resolutie van het display, en daarmee hetzelfde formaat behouden, is een veel goedkopere manier om de display oplossing een boost te geven. Zo krijgt de gebruiker toch een betere, helderder en scherper beeld.

Een andere manier om mee te gaan met de huidige display eisen is het verhogen van de helderheid van het display. Dit zorgt voor een scherpere en levendigere gebruikservaring.

Wilt u de gebruikservaring voor uw gebruikers verhogen? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden op displaygebied te bespreken.