BLOG

[VIDEO] BOE’s 3D LED scherm ter grootte van een tennisbaan

BOE toonde recent haar 3D outdoor LED project. Het project bestaat uit een 3D LED scherm met een oppervlak van 285 m², oftewel net zo groot als een tennisbaan.

Hiermee laat BOE zien dat ze innovatie en technische ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.

Technologie

Het 3D LED scherm is gebaseerd op BOE’s MLED project, waardoor de 363 boxen aan de achterkant en 6.732 modules aan de voorkant perfect integreren. De afgeronde boxen zijn essentieel voor het naadloze 3D effect van het scherm. De unieke constructie zorgt ervoor dat je geen naden of tussenruimtes ziet. De hoge resolutie en het 3D effect zorgen voor een meeslepende visuele ervaring.

Dit 3D LED project van BOE betekent een significante doorbraak op het gebied van display techniek. Het gebruik van LED zorgt voor hogere nauwkeurigheid en meer controle over individuele pixels. Dit resulteert weer in een levendiger en realistischer beeld.

Innovatie

Het project is een uitstekend voorbeeld van hoe techniek kan worden ingezet om nieuwe ervaringen te creëren. Het ontwikkelen van vernieuwende technieken en het verleggen van grenzen en mogelijkheden is wat BOE tot een leider maakt op het gebied van display technologie. De toewijding van het bedrijf op innovatie wordt wel duidelijk als je kijkt naar dit 3D LED project, welke het publiek nog jaren versteld zal doen staan.