BLOG

Waarom TSD anders is dan andere LCD fabrikanten

Als partner van TSD was ik uitgenodigd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest van TSD. Dus vloog ik naar Shenzhen, China om op 11 januari als ‘honorary guest’ aan te sluiten bij het diner. Niet alleen heb ik een fantastische avond gehad, aan niks ontbrak het, ook heeft deze avond mij nogmaals doen realiseren hoe anders TSD is in vergelijking met alle andere LCD fabrikanten. En ik heb heel wat fabrikanten mogen leren kennen de afgelopen 30 jaar.

TSD is een echt familiebedrijf. Het familiegevoel en familiewaarden sijpelen door het hele bedrijf. Zowel medewerkers als klanten profiteren hiervan. Iedereen wordt met dezelfde hoeveelheid respect behandeld als een familielid. Iedereen werd even hartelijk welkom geheten op het feest. Gedurende de avond zorgde het management van TSD dat elke medewerker een verdiende waardering kreeg.

Eenheid

Niet alleen de medewerkers van TSD worden gewaardeerd als familie. Ook klanten zullen snel voelen dat TSD speciaal is. Het bedrijf doet alles om haar klanten optimaal te supporten. Want, familie stel je niet teleur.

Probleemoplossing

Wat ook opvalt is de mate van probleemoplossing. TSD is een technisch bedrijf en loopt uiteraard tegen uitdagingen en problemen aan die mogelijk invloed hebben op de levering aan de klant. Klanten zijn vaak niet op de hoogte van de complexiteit van dergelijke problemen.

Een voorbeeld.

TFT glas voor één klant kan worden gemaakt in verschillende fabrieken waardoor marginale verschillen optreden. Maar ik heb nu met eigen ogen gezien hoe toegewijd TSD is om dit soort problemen op te lossen en de klant een fantastisch product te leveren. Het personeel is uitermate loyaal aan het bedrijf en werken keihard om een duurzame oplossing te vinden in geval van problemen.

Belangrijke fabrikant

Deze toewijding in combinatie met de vrijheid van een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, maakt van TSD een zeer belangrijke LCD fabrikant voor Europese klanten in de komende jaren.

In 2020 staat de opening van een zeer geautomatiseerde fabriek op de planning. Deze nieuwe fabriek ondersteunt de productiegroei. Meer informatie over deze productielocatie volgt snel.