Batterijen

Kiest u voor niet-oplaadbare of oplaadbare batterijen?

Batterijen voor gebruik in commerciele en industriele omgevingen zijn over het algemeen niet standaard. Wanneer een simpele AA-batterij niet voldoet, dan kan SKY-Technology voorzien in maatwerk batterij-oplossingen. Wij leveren niet alleen verschillende soorten batterijen, met elk hun eigen voor- en nadelen. Maar ook maatwerk battery packs die volledig passen in uw applicatie op het gebied van maatvoering, spanning, beveiligingselektronica en capaciteit. Ook kunt u bij ons kiezen uit niet-oplaadbare (primary) batterijen en oplaadbare (secondary) batterijen.

Batterij packs

In veel commerciële en industriële applicaties voldoet een standaard batterij niet. Er zijn speciale eisen op het gebied van bijvoorbeeld maatvoering, spanning en capaciteit. Of misschien vraagt de applicatie om maatwerk van de beveiligingselektronica om de batterij heen.

SKY-Technology levert voor dit soort applicaties zogenaamde battery packs die volledig naar de specificaties van de klant gemaakt kunnen worden. Zo beschikt u over een stroomvoorziening die perfect past qua maat, spanning, beveiliging en capaciteit.

Verpakking, verzending & opslag

Vanwege de brandbare en explosieve aard van batterijen zijn er wereldwijd strenge regels opgesteld. SKY-Technology verpakt, verzend en slaat de batterijen op volgens de IEC62133/62619 en UN38.3 normen.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist