OEM Camera's

Welke specificaties zoekt u in een OEM camera?

OEM camera modules worden vandaag de dag steeds vaker gebruikt en ook in steeds meer verschillende applicaties en markten. Naast dat OEM camera’s te vinden zijn in mobiele telefoons en laptops, zien we ook steeds meer integratie in producten in de automotive, entertainment en medische industrie.
Wij realiseren ons dat geen enkel project hetzelfde is en dat aanpassingen aan componenten nodig kan zijn om de camera perfect te laten passen in uw applicatie. Om deze reden bieden wij verschillende maatwerk opties aan voor onze OEM camera modules.

Camera opties

Heeft u hier al aan gedacht?

Lenzen

Wanneer een standaard lens niet de juiste focus afstand biedt, kunnen wij dit voor u aanpassen aan uw specificaties. Ook kunnen wij speciale lenzen leveren voor special effects. Denk hierbij aan een fish eye lens om een compleet ander beeld uit de OEM camera te krijgen.

Kabels

Een standaard kabel past soms niet op uw applicatie. Wij kunnen een speciale maatwerk OEM camera kabel leveren volgens uw wensen en eisen.

Resolutie

Onze OEM camera modules ondersteunen resoluties van 1.3 tot 5.0M.

Form factor

Onze OEM camera modules kunnen worden geleverd op basis van verschillende vorm factoren zoals 60.0 x 8.0, 35.0 x 12.0 en 38.0 x 6.9 mm.

5.0M Raspberry Pi camera’s

SKY-Technology levert ook OEM camera modules geschikt voor Raspberry Pi. De Raspberry Pi camera module is 5.0 megapixel en heeft een resolutie van 2592 x 1944 pixels. Ook maatwerk hierin is mogelijk. Neem voor meer informatie over deze OEM camera module contact op met onze productspecialist Martijn Bustraan.

Advies van een specialist?

Martijn Bustraan

Display specialist