BLOG

Creatief met displays tijdens Corona

De hele wereld staat momenteel op zijn kop. Daarom vinden wij het des te mooier dat bedrijven creatief worden om hun producten en diensten in te zetten om anderen te helpen terwijl het Coronavirus de wereld over gaat.

Eén van onze display partners heeft onlangs een digital hand sanitizer oplossing ontwikkeld. Het product bestaat uit een 21.5 inch display welke gebruikt wordt voor handreinigingsinstructies en voor advertenties. Montage kan op een standaard of direct aan de muur. Dit product is echt perfect voor publieke omgevingen als restaurants, vliegvelden, winkels en evenementen.

Er kan tot 3 liter desinfectiegel in het apparaat opgeslagen worden en het systeem kan ook gemonitord worden om real-time te checken of er nog genoeg gel in zit. Ook wordt bijgehouden hoe vaak het apparaat gebruikt wordt en wordt een e-mail gestuurd wanneer bijvulling nodig is.

Displays zijn niet meer weg te denken uit onze omgeving en wij geloven in de kracht van deze digitalisering. Des te mooier zijn initiatieven als bovenstaande oplossing, waarbij display techniek en automatisering wordt ingezet voor een veiligere en schonere omgeving in tijden als deze.